Skal vi ringe dig op

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen, så ringer vi  dig op hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyt badeværelse med moderne fliser, sanitet og interiør​

Hos Mureren Børkop ApS tilbyder vi renovering af badeværelser. Vi står for nedbrydning af det gamle, fjerner byggeaffaldet og genopbygger et nyt.

Vi varetager klinke- og flisearbejde på vægge og gulve i vådrum. . Vi fjerner de gamle fliser og klinker , og sikrer os, at underlaget er sundt, stabilt og jævnt, før vi sætter de nye op.

Vi varetager hele entreprisen ved etablering af nyt badeværelse

Vi tilbyder at stå for den fulde entreprise ved opførelse af et nyt badeværelse. Det betyder, at vi også står for eventuel isolering og etablering af gulvvarme, pudsning og vandskuring af vægge og alt VVS, elektricitet, tømrerarbejde og maling af loft og vægge.

I en totalentreprise koordinerer vi alt arbejdet med de øvrige faggrupper, som er påkrævet ved etablering af nyt badeværelse, sådan at du kun har en kontaktperson.

​​Vi har mange års erfaring med renovering og modernisering af badeværelser. 

Vi sætter i det hele taget en ære i at aflevere et kvalitetsprodukt, ligesom vi naturligvis overholder alle standarder og regler inden for vådrum, VVS, afløb og elektricitet i forbindelse med et nyt badeværelse.

Vi kan også sørge for en toiletvogn, mens badeværelset bliver renoveret.

Kontakt os for et tilbud på modernisering

Du er velkommen til at kontakte os hos Mureren Børkop ApS for at få et uforpligtende tilbud på renovering og modernisering af badeværelset.

Du kan ringe til os på telefon 40 14 40 52, eller du kan benytte vores kontaktformular. Derpå kan vi aftale en eventuelt uforpligtende besigtigelse.

Mureren Børkop ApS
Sellerupvej 30
7080 Børkop

Telefon: 40 14 40 52

Kontakt os

Adresse

Sellerupvej 30

7080 Børkop

Telefon: 40 14 40 52

E-mail: mureren@profibermail.dk